RoyalDekor Of Sweden, Uppsala

Driftstimmar

måndagÖppet 24 timmar
tisdagtiÖppet 24 timmar
onsdagonÖppet 24 timmar
torsdagtoÖppet 24 timmar
fredagfrÖppet 24 timmar
lördagÖppet 24 timmar
söndagÖppet 24 timmar

Detaljerade näringsliv informationer

Momsnr.
830926-1439

Profil

Välkommen till RoyalDekor Of Sweden, hos oss finner du Posters, tavlor, dekorer i premium kvalitet allt för att förbättra din inredning i din lägenhet. Hos RoyalDekor finner du ett väldigt stort sortiment av urval att välja på som passar till för alla rum.


Detaljerad beskrivning
RoyalDekor Of Sweden har med lång tids erfarenhet fått stor erfarenhet att uppfölja deras kunders förväntningar utav dekoration och tillbehör. Bakom RoyalDekor befinner sig ett team som har arbetat med intresset utav heminredningar i över 10år. Vår eftersträvan är att alltid kunden kommer först och se till att de får de allra högsta kvalité samt snabba leveranstider med ett team bakom som ser till att ge den bästa servicen för att uppnå kundernas krav allt för att göra deras heminredning till det bästa.
Besök oss redan idag för att se varför de flesta vänder sig till RoyalDekor när det kommer till Posters, Tavlor, Dekor, Väggtexter, Namntavlor med mycket mer. Har du några frågor är du alltid välkommen att ta i kontakt med våran kundservice direkt på vår hemsida.
Välkommen till en utav Sveriges populäraste Heminredningsbutik.
Nyckelord:
Tillbehör, Foto, Bilder, Dekor, Tavlor, Tavla, Ram, Poster, Insekter, Royal, Fjärilar
Tillgängliga betalningssätt
  • MasterCard
    MasterCard
  • Visa
    Visa

Bedömningar

Bli den första att skriva en recension för RoyalDekor Of Sweden!

Dela erfarenheter!